Skrbnik električne varnosti medicinske opreme in naprav

Termin in lokacija

  • 22. 7. 2020
  • Metrel d.d., Ljubljanska cesta 77, 1354 Horjul

Naročnik in udeleženci

S prijavo na usposabljanje potrjujem, da sem seznanjen s Politiko zasebnosti spletne strani eedison.eu in družbe Atraktor d.o.o. in dovoljujem uporabo in obdelavo navedenih osebnih podatkov za namen vodenja evidence o udeležencih tega usposabljanja ter soglašam z obveščanjem po e-pošti ali telefonu o prijavi, poteku in vsebini tega usposabljanja ali aktivnostih po njem, vključno z obveščanjem o tematikah, ki bi me glede na vsebino tega usposabljanja lahko zanimale. (Za prijavo je soglasje obvezno, saj vas bomo le tako smeli obveščati o tem usposabljanju.)

Prijava in kotizacija

Rok za prijave je 2 dni pred začetkom termina. Usposabljanje bomo izvedli, če bo prijavljenih vsaj 10 udeležencev.

Kotizacija za enodnevno usposabljanje znaša 190,00 EUR + DDV (skupaj za plačilo 231,80 EUR) in vključuje teoretično in praktično usposabljanje udeleženca, uporabo testne merilne opreme, seminarsko gradivo ter kosilo.

Kotizacijo nakažete po prejetem predračunu/ponudbi na TRR podjetja Atraktor št. SI56 0208 5001 7534 667, odprtem pri NLB d.d., najkasneje do datuma, določenega v predračunu. Račun vam bomo poslali po pošti po končanem usposabljanju.

Prihajajoči dogodki

V tem trenutku ni napovedanih nobenih dogodkov.